Het menu breidt zich uit

De pups krijgen inmiddels al het eten wat ze nodig hebben van ons, in de vorm van gemalen voer (KVV, ofwel Kompleet Vers Vlees van verschillende merken maar ook zelfgemalen vlees en pens). Alba voedt nog regelmatig wat, maar dat zijn de extraatjes.
Omdat Alba ook wel eens bij de pups wil zijn zónder als melkbar te moeten dienen, heeft ze van ons een Medical Petshirt gekregen waardoor de pups niet bij haar tepels kunnen. Voor Alba duidelijk heel fijn, want haar eigen oplossing is weglopen en dat is zowel voor haar als de pupjes niet leuk! Ze kunnen heel veel leren van Alba en Alba vind het heerlijk om bij haar pups te zijn.

Naast het vleesmenu krijgen de pups ook regelmatig wat extra’s om lekker op te kluiven. Niet voor de gevoelige kijkers, maar dat hoort erbij als je een carnivoor in huis haalt, hieronder Donkerblauw met een rauw konijnenoortje.

Alba was zo lief om de pups een eendennek te brengen:

Roze met een konijnenoortje:

Alba overziet het getouwtrek om het stukje konijnenbont:

Lapjes rauwe pens zijn heerlijk speel- en knaaggoed:


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s