Alles gaat goed!

Vanavond hebben de pupjes allemaal een nieuw schoon bandje om gekregen. Gisteravond zijn hun nageltjes voor het eerst geknipt, het werden net hele kleine haakjes die anders Alba’s buik kunnen gaan beschadigen.

De stamboomnamen zijn inmiddels op de bus naar de Raad van Beheer, hopelijk worden ze goedgekeurd en kunnen we ze snel bekend maken.

Alle pupjes groeien goed, we zijn heel blij dat er geenéén ook maar een keertje is afgevallen of stil is blijven staan. De ene dag komt de ene wat meer aan dan de ander, de andere dag is het weer net andersom maar aankomen doen ze allemaal. Ze hebben bijna allemaal hun geboortegewicht verdubbeld, of ze zijn er heel dichtbij. Ook de kleinste, ventje donkerblauw, is al verdubbeld.
Dat is een goed teken, meestal houden fokkers hiervoor een week tot 10 dagen aan dat het geboortegewicht verdubbeld ‘moet’ zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s