Natte wandeling

Nu er zoveel regen is gevallen, is eigenlijk elke wandeling een natte wandeling maar de Soesterduinen zijn momenteel een Alba-Paradijs. Als het veel regent, ontstaan daar een soort meertjes waarin je heerlijk kan plenzen. Niet grappigers dan heel hard rondjes rennen door de heidestruikjes waar een laag water tussen staat.

Het is net of ze hier ons uitlacht!

Alba was vandaag een beetje maf, dat is ze al een week of wat en volgens ons ligt het aan de temperatuur die daalt. Vandaag moesten de kraaien het ontgelden, meestal negeert ze ze volkomen maar nu moesten ze vliegen! Het leek ook wel alsof ze haar een beetje aan het plagen waren, ze bleven heel laag vliegen.

Met de vogels ‘veilig’ in de boom, konden we weer verder.

Even schudden, van voor…


…naar achter!

Nu is ze lekker aan het opdrogen in haar Trover Dog badjas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s