Mistig bos

Hoewel gisteren buiten het bos de zon scheen, hing er in het bos nog een flinke mist. Na wat twijfelen had ik mijn fototoestel uiteindelijk maar thuisgelaten, maar het was zó mooi in het bos en rondom de bosvijver dat ik daar wel spijt van had!

Gelukkig heb ik dan de camera op m’n telefoon.

Bij de vijver kijkt Alba altijd graag naar de eendjes. Ze weet dat ze er niet achteraan mag, maar zeker als ze in de buurt zwemmen vind ze ze razend interessant. Toen we gisteren veel geflapper hoorden wat toch echt anders klonk, moest ze wel heel ingespannen staren!

Het bleek een aalscholver te zijn die op het paaltje (waar een bordje ‘verboden te vissen’ ophangt) ging zitten drogen. Als je heel goed kijkt, zie je een zwart stipje op een paaltje… dat is de aalscholver. Binnenkort hoop ik ‘m te zien als ik m’n goede camera bij me heb, het is een schitterende vogel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s