Herfstwandeling

Vandaag was het weer een prachtige herfstdag dus tijd voor een wandeling in de herfstzon. Met een thermosfles thee en een balletje mee kunnen we uren doorbrengen in de Soesterduinen, één van Alba’s favoriete wandelgebieden.

Vandaag was het zoals we al wel dachten heel erg druk: veel mensen met kinderen, vliegers en honden.

Alba is, zoals het een echte Barbet betaamt, heel sociaal en dus nooit een probleem met andere honden. Wat ze tegenwoordig wel doet, is het ‘bewaken’ van het tasje met snoepjes als er een andere hond te opdringerig doet. Dan gaat ze ertussen staan. Verder doet ze niets, maar ze geeft wel aan ‘dát is van mij!’. Haar bal deelt ze met iedereen.

Hieronder een paar foto’s van vanmiddag. Ze kan zich altijd goed zelf vermaken, beetje rondsnuffelen of zelf met de bal spelen. Ze kan echt als een kat met haar voorpoten met de bal spelen, ze gebruikt ook haar neus erbij en vind zichzelf dan heel knap.

Wat heel moeilijk op de foto te krijgen is, is dat ze vaak op haar rug gaat liggen en dan met haar voorpoten de bal in de lucht houdt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s