Laatste diploma van het jaar

Inmiddels zijn de trainingen afgelopen en beginnen we pas in januari weer, maar hierbij toch nog een afbeelding van Alba's laatste diploma van het jaar. Ze heeft de cursus Flyball Beginners goed afgesloten!
Diploma Flyball beginners klein 
We gaan volgend seizoen weer verder, de trainer heeft aangegeven iedereen van de groep die doorgaat op te delen in gevorderden (waar de honden nog wat meer hulp nodig hebben) en recreatie (waar de honden in principe niet meer hoeven te leren wxe1t ze moeten doen).
Alba loopt, op af en toe een uitzondering na, al vanaf les 3 de baan zelf dus eigenlijk verwacht ik dat wij naar de recreatie groep doorgaan. Mij maakt het eigenlijk niet uit, zolang Alba maar mag flyballen want ze vind het heel erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s