Denemarken!

Zondagochtend in de vroege morgen zijn we teruggekomen van een weekje vakantie in Denemarken. Op zaterdag 19 juni heel vroeg werden wij (Anne, Wouter en Alba) opgehaald door Nicole, Debby en hun honden (de Rhodesian Ridgebacks Kibali, Kazuni en Mangeni en de Korthaar Collies Fayden en Fenya). De reis verliep vlot op wat files in Duitsland na.
xc9xe9nmaal in Bork Havn was het kantoor waar we de sleutel voor het huisje op moesten halen ook zo gevonden, net als de supermarkt en het huisje zelf. Helaas bleek al snel dat de verhuurders niet 6 honden in het huisje wilden, ondanks al onze zorgvuldige communicatie vooraf. Nadat we duidelijk hadden gemaakt dat we het xe9cht gevraagd hadden en zij als antwoord alleen de reserveringsgegevens opstuurden, zijn we keurig geholpen en is er een huisje gevonden waar al onze viervoeters welkom waren. Binnen een uurtje waren we geinstaleerd in Skaven. Achteraf nog heel fijn ook want dit huisje lag dichterbij een wandelstrand!

We hebben genoten van het strand en de omgeving en verder eigenlijk vrij weinig gedaan. We hebben veel spelletjes Carcassonne gespeeld, een leuk spel wat nooit verveeld! Verder lekker gegeten en fijn in de sauna gezeten toen we eindelijk door hadden hoe deze aanmoest (Denen zijn geloof ik niet van de gebruiksaanwijzingen voor welk apparaat dan ook…).

Hieronder alvast een kleine selectie uit de actie-strand-foto's van Alba, waaruit wel blijkt hoe onze waterhond een zeehond wordt.

Lekker in het water:

Ik heb een bal gevonden, zomaar afgepakt van de Ridgebacks!
Snel begraven šŸ˜‰

En nog even droogrennen:

Wij hadden nog wel een week willen blijven, Alba heeft genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s