15 maanden

Onze mooie meid is alweer 15 maanden, wat gaat de tijd snel. Inmiddels kun je wel zien dat het een jong-volwassen hond is, ze krijgt langzaamaan steeds meer massa in haar lichaam. Natuurlijk zal Alba, zoals de meeste Barbets, pas echt 'af' zijn met een jaar of 3 of misschien zelfs wel pas met 4, maar we zijn blij met hoe ze duidelijk aan het uitzwaren is.
In haar gedrag is het soms nog een ontzettende pup en soms ineens een volwassen hond! Vooral in de interactie met andere honden is het mooi te zien dat ze geestelijk ook volwassen wordt. We zijn heel trots op hoe stabiel ze is, niet dominant maar ze laat zich ook niet de kaas van het brood eten.

Vorige week hebben we wat foto's genomen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s