Stokjes-oorlog

Mawenzi wordt groter en groter maar Alba vind haar nog steeds een lekker speelkameraadje. Vorig weekend zijn we met Nicole, Debby en hun roedel naar Groeneveld in Baarn geweest voor een wandeling. Terwijl wij een kop thee dronken, voerden Mawenzi en Alba 'stokjesoorlog' waarbij het doel is het stokje af te pakken van wie 'm dan ook maar heeft.

'Hey Alba, moet je kijken wat ik heb gevonden! Mooi he? Helemaal van mij!'
'Van jou?! Echt niet!'

'Oeps, over gezichtsverlies gesproken: ik struikel over mijn eigen voeten'
'Kom terug, hxedxe9r met dat stokje!'
'Lukt je toch niet, nanananana!'
'Dit is mijn kans!'

'Ik zei toch dat het niet jxf3xfaw stokje was?!'

Een opsomming van Alba's dag: vies en moe maar blij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s