Beste Pup van het Ras!

Afgelopen zondag hebben we een drukke dag gehad op de grootste hondenshow van Nederland, de Winnershow in Amsterdam. Alba mocht hier in de Puppyklasse voor het eerst (en laatst, ze is bijna 9 maanden) laten zien wat een mooi hondje ze is.
Er waren in totaal 5 pups ingeschreven: 1 reu (Broen: "Quaciendas Nubie Aqua-Aura") en 4 teefjes (naast Alba ook Dior: "Quaciendas Dior Aqua-Aura", Gadi: "Quaciendas Gadi Aqua-Aura" en een nichtje "Babaloo von der Leibrucke"). Nadat Broen een mooie Veelbelovend had ontvangen was het de beurt aan de 4 dames. Alba gedroeg zich keurig, liet zien dat ze mooi kan lopen en ook nog eens keurig stil kan staan. Dat vond de keurmeester ook en ze won de Puppyklasse teefjes! Ik liep direct rood aan, wat niet bijzonder knap staat bij een paars pak , en was apetrots. Maar we waren er nog niet: Alba moest nog een keer lopen tegen Broen voor Beste Pup van het Ras. En ja hoor, dat won ze ook!

Hier wat foto’s van Alba in de erering (waar we niets hebben gehaald maar ze was heel braaf!). Met dank aan Debby Tibbe voor het nemen van de foto’s!

De foto is niet helemaal scherp maar ze lijkt hier zoveel op haar moeder Amy!
Even een knuffel omdat ze zo ontzettend haar best doet.
Mooi staan want de keurmeester kijkt.

Ook de andere familieleden hebben het goed gedaan: Cisca mag zich nu Nederlands Jeugdkampioen en Jeugdwinster ’09 noemen, Belle was 1u in de Open Klasse en Amy heeft het reserve CAC gehaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s