Kijk en vergelijk

Toen Greet Alba’s voor-en-na foto’s opstuurde aan Elaine stuurde om het verschil te laten zien, kwam Elaine met een mooie foto die haar qua model en vacht erg aan Alba deed denken. Of andersom natuurlijk!
De onderste hond is geboren in 1983, de foto is uit april 1984. Het is een ‘echte’ Barbet, zonder een drupje Poedel-bloed erin! Kijk en vergelijk…

Ik was blij verrast om te zien hoeveel Alba en deze hond op elkaar lijken, in profiel xe9n vacht. Tenslotte heeft Alba zowel oude, pure bloedlijnen in zich als nieuwere lijnen. Toch toont ze dus, net als onder andere haar moeder, de uiterlijke kenmerken van de oude bloedlijnen.   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s