Wat bedoel je…

… met ‘ik pas niet meer in mijn Biabed’???

Alba heeft meerdere ligplaatsen in huis, inclusief alle vrije vloeroppervlakte, maar haar Bia-bed is wel een favoriet. Sinds de herfst is aangebroken ligt ze lekker op -en soms ook nog eens onder- een kleedje in haar bed. Het wordt echter wel een beetje krapjes, vooral als ze zich wil strekken:

Ik zie trouwens ook dat ik de bank wel eens schoon mag maken : Alba eet haar BARF-maaltijden in haar biabed (leer, dus makkelijk schoon te maken) maar zo te zien smeert ze ook wel eens haar baard af aan de bank .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s