Sinterklaas-intocht

Gisteren zijn we met Alba naar de Sinterklaas intocht geweest, met als motto ‘socialeren doe je een hondenleven lang’. Alba vond het allemaal prachtig: Pieten maakten weinig indruk, de fanfare was leuk, de majorette-meisjes waren interessant (allicht, ze hebben stokjes xe9n ze zwaaien ermee), de paarden van de Sint-koets roken wel lekker, de drumband maakte weinig indruk ondanks de hoeveelheid lawaai… kortom, ze heeft zich keurig gedragen en zich goed vermaakt.

Ook nog met een Piet op de foto geweest:

One thought on “Sinterklaas-intocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s