Wat maakt het uit!

Afgelopen dinsdag hadden we de camera meegenomen om wat foto’s van Alba te maken. Ze gaat de 16e naar Greet om geknipt te worden, ze moet een ‘feestjurkje’ aan voor de Winnershow! Dus wij wilden wat ‘voor’ foto’s. Alba was veel te druk met rennen en snuffelen dus zijn we eerst door het (natte) bos gaan lopen wat de foto’s al wel niet ten goede zou komen maar ach wat maakt het uit. Toen we op een mooie open plek kwamen en wat foto’s wilden maken dacht Alba ‘Ik ben nu toch al vies, wat maakt het uit!’ en heeft zich heerlijk door de dennenaalden en bladeren liggen rollen. Her en der zit er dus wat in haar vacht… maar wat maakt het uit!!

Alba’s mooie hoofdje met speldje in:

En zonder speldje:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s