Cisca en Dior op show

Afgelopen zaterdag was de Internationale Hondenshow in Bleiswijk, Alba en ik waren mee omdat ik Cisca (Alba’s halfzus), Belle (Alba’s oud-tante geloof ik) en Cleo (Lagotto) zou showen. Alba’s zus Dior was er ook, dus 1 groot feest!

Dior was Beste Pup van het Ras, in de erering werd ze niet geselecteerd maar ze was wel heel braaf! Het nemen van foot’s valt niet mee in de hal maar hier toch 1 die nog redelijk is:

Cisca was Beste van het Ras en moest dus voor de 2e keer aantreden in de rasgroepkeuring. De Finse keurmeester was erg van haar gecharmeerd dus ze zat in de selectie. Uiteindelijk is ze 6e van de groep geworden, net als een paar maanden eerder in Rotterdam. Niet slecht voor een hondje van 11 maanden oud! Cisca gedraagd zich als een pro in de ring, ze vind het showen erg leuk en heeft ook veel aandacht voor mij. Een stukje video van de erering (lopen en plaatsen): http://www.youtube.com/watch?v=9CFq_f7QAUY
En een foto:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s