Een hondenleven?

Zouden ze dit nou een hondenleven noemen? De xe9xe9n vind een hondenleven iets negatiefs: een slecht leven, de ander juist postief: een goed of een lui leven. Ik ga voor Alba uit van het laatste, het ontbreekt haar aan weinig! Ze wordt regelmatig uitgelaten, mag ook regelmatig lekker los rennen, we zorgen voor vriendjes om mee te spelen, we nemen haar vaak mee naar verschillende plekken, ze krijgt goed te eten, speeltjes en knaagdingetjes liggen hier in huis op een grote berg. En als je dan moe bent van het rennen, spelen of eten zijn er verschillende plekken in huis waar ze mag liggen, inclusief de bank. Maar waar ligt ze het liefst? Daar waar wij zijn, en dan liefst zxf3:

Dit is Alba’s favoriete slaaphouding, die ook direct aangeeft dat ze helemaal op haar gemak is ergens. Wij noemen dit ‘de Kikker’ :-D. Het mooie is dat haar moeder ook graag zo slaapt, wxe9xe9r een familie trekje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s