Naar de dierentuin

Maandag de 28e is Cisca, Alba’s halfzus, een dagje komen spelen. We hebben de dames eerst even de meeste energie laten kwijtraken (al spelend natuurlijk, die 2 zijn onvermoeibaar als het op spelen aankomt). Daarna zijn we met ze naar de dierentuin geweest.

Wxe1xe1r gaan we heen?

De Dierentuin!!

Alba gaat al van klein pupje mee naar de dierentuin en is het wel gewend maar Cisca vond het een beetje vreemd! De eerste giraffe werd bekeken, maar het leuke zag ze er niet van. Bij de stokstaartjes begon ze de lol er wel van in te zien en dat werd alleen maar meer. Alba heeft geleerd echt te kijken, dus die til ik regelmatig op zodat de dieren goed kan zien, je kon merken dat Cisca dat nog even moest leren. Natuurlijk blijven we niet bij verblijven als we zien dat de dieren bang zijn voor of boos worden op de honden. De damherten vinden het bijvoorbeeld maar niets dat die enge honden bij hun kalfjes in de buurt komen dus daar staan we nooit stil. Toch vinden de meeste andere dierentuindieren het prima dat er honden komen kijken.

Is dit nou ‘aapjes kijken’?

Zie jij ook (g)een beer?!

Oh ja, dxe1xe1r!

Even uitrusten tussendoor

Nog even rennen op de verlaten parkeerplaats voor ze weer in de auto gingen:

Dat spelen en rennen tot de beste kwaliteiten van de jonge dames horen, laat dit filmpje goed zien!

2 thoughts on “Naar de dierentuin

  1. Leuke foto’s en verslag! Heerlijk ook die laatste foto met die twee enthousiaste koppies!

    Wij zijn er toen ook Marvel geweest, vond het een leuke dierentuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s