Nuphar’s Pee-Wees

Nu alle pupjes bij hun nieuwe baasjes zijn, kijken we terug op een bijzondere tijd. Een bijzondere samenwerking en een bijzonder nest. Miska, Arno, Sylver en Jade hebben heel hard gewerkt dit nestje te verzorgen en zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst. Wij zijn trots op hoe ze dit gedaan hebben en blij dat we hebben kunnen helpen.

Na ruim 2 jaar, waarvan het laatste jaar heel intensief, bezig geweest te zijn met Miska informatie te geven en zo goed mogelijk voor te bereiden op het fokken van een nestje, het zoeken naar geschikte reuen, het bezoeken van reuen, het kiezen van een partner, het opbouwen van een wachtlijst, de dekking en de dracht was het zover en werd het nestje geboren. Gelukkig zijn alle rampscenario’s die ik heb verteld niet uitgekomen en is de bevalling en de 8 weken erna op kleine dingen na goed gelopen.
Een hele drukke tijd maar een ervaring die we geen van allen zullen vergeten.

Dolce was een supermoeder, ze heeft genoten van haar pupjes. Liva is gebleven, samen gaan ze vast een onafscheidelijk duo vormen. We wensen Bisou, Boule, Summer, Pluk, Patou, Sokka, Liva en Spirou een geweldig, lang en gezond leven (en dat we nog maar veel van ze mogen horen en zien)!

Dolce Pee-Wee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s