Oss CAC/CACIB

Op zaterdag 1 juni ging de reis naar Oss. Een dag na Lotus’ eerste verjaardag, dus ik had haar sowieso beloofd om te gaan shoppen voor een verjaardagscadeautje.

We werden opgehaald door Jeannette en Marianne, toch knap dat we voor 3 personen en 3 honden alle spullen in de auto kregen, en we konden er zelf ook nog bij! Lotus gezellig bij Flatcoateds Sjors en Philou achterin.
Doordat we mooi op tijd waren konden we een goed plekje vinden in de toch wel kleine hal.

Lotus was al vrij snel aan de beurt. De keurmeester dhr. Deutscher uit Oostenrijk keurde het ras. Lotus showde goed, de keurmeester was heel positief over haar. Daarmee won ze voor de derde maal in Nederland de Jeugdklas. Hiermee is Lotus Nederlands Jeugdkampioen! Daarnaast won ze weer een CAC en BOB, waarmee ze nu voldoende CAC’s heeft voor het Nederlands Kampioenschap maar hiervoor moet ze eerst 27 maanden oud zijn.

670-KC_Oss_2013

06 01 Oss BOB certificaat blog
We zijn trots op Lotus, als altijd. Hoewel ze deze keer alleen stond, heeft ze al meerdere keren gewonnen van meerdere inschrijvingen en krijgt ze positieve commentaren. Ze vind het showen leuk en ze is altijd zo ontzettend lief en braaf. Een heerlijke hond.

Om het te vieren hebben we 2 leuke speeltjes gekocht, waarvan ze er 1 zelf van het rek trok dus die was wel heel duidelijk :-).

De feestvreugde werd nog eens verhoogd doordat Sjors ook BOB werd en daarmee zijn Nederlandse Kampioenschapstitel afrondde! Op de terugweg in de auto was te merken dat het een vermoeiende dag was, de honden hebben heerlijk geslapen achterin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s