Groningen CAC/CACIB

Op 2 maart zijn we met Lotus  naar de show in Groningen geweest. Voor haar de eerste keer Jeugdklasse met krap 9 maanden oud. De keurmeester waarvoor we ingeschreven hadden, kende ik niet dus het was een grote gok. De meeste keurmeesters plaatsen in de Jeugd toch makkelijk op leeftijd en dan is zo’n pukje van 9 maanden erg in het nadeel.
Eenmaal op show aangekomen bleek echter dat we een keurmeesterswissel hadden. De keurmeester was nu de heer Jentgen uit Luxemburg. Niet iemand die bij mij hoog op het lijstje staat van keurmeesters waarvoor ik in zou schrijven. Door de wissel kreeg hij ook meer dan 80 honden te keuren en de Barbets waren helemaal als laatste. Nou ja, we waren er toch al en de kosten qua benzine en toegangskaartjes waren al betaald…

Er waren 4 Jeugdklas teefjes, Lotus werd beloond met een 3e plaats met Uitmuntend. Ze heeft zich goed laten zien in de ring dus we waren heel tevreden!

Blog IMG_5855 Blog IMG_5853

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s