Clubmatch KC De Oude IJsselstreek

Op zondag 5 juni zijn we met Alba naar de clubmatch van de KC De Oude IJsselstreek geweest. Katrien en Saskia (Rozebottel's) hadden ons gevraagd om ook te komen. Aangezien wij de dagen ervoor heel druk zijn geweest in ons nieuwe huis, hadden we al van tevoren voorspeld dat we tegen die tijd een dagje weg van de sloopwerkzaamheden wel konden gebruiken.

Toen we in de mail lazen dat het een binnenshow was, haalden we opgelucht adem. Dat scheelt weer gedoe met een tent, want hoe leuk buitenshows ook kunnen zijn: binnen is toch makkelijker voorbereiden. 's Morgens thuis wegrijdend vroegen we ons nog af of we niet txf3ch nog even een jas moesten pakken binnen. Maar nee, het weerbericht zei dat het pas in de middag zou gaan regenen en we zouden toch binnen zitten.

Onderweg ging het steeds harder regenen en ook al snel onweren! De ruitenwissers gingen op hun hardst heen en weer en we konden niet erg hard rijden. Aangekomen bij de hal was de regen eerder nog erger geworden dus we zaten ons af te vragen hoe we Alba enigszins droog binnen zouden krijgen. Wouter heeft de auto zo dicht mogelijk bij de hal neergezet en is gaan kijken wat de snelste route was. Ik ben daarna op zijn aanwijzing zo snel mogelijk naar binnen gerend met Alba.
Binnen bleek dat de afvoer en de riolering van de sporthal al die regen ook niet aankon want de ongeveer 1/3e van de lange zijde stond al onder water! De organisatie heeft het echter snel en keurig opgelost en om 10 over 10 kon de show gewoon starten.

Alba werd gekeurd door mevr. Pillement-Heijden, welke wij nog niet eerder gehad hadden als keurmeester.
Ze kreeg een keurig verslag, 1U en BOB en later in de middag nog een 6e plaatsing in de groep.

Rozebottel's Grappa (Pip) van Katrien was de ster van de dag en won BOB, BIG en BIS-2! Uit 125 inschrijvingen toch heel erg knap, dat beloofd wat voor de toekomst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s