Mouscron (B) CAC/CACIB

Zondag 30 januari zijn we met Alba naar de show in Mouscron geweest. Eigenlijk gingen we voor de groepskeurmeester, op de website werd tot ver na de sluiting van de inschrijvingen dhr. Dupas uit Frankrijk vermeld. Niet dat we nou verwachten dat Alba iets wint in de groep, maar aangezien deze meneer Alba's moeder Amy erg mooi vind was ik benieuwd naar zijn reactie op Alba.
In de catalogus stond echter, helaas voor ons, dhr. Th. Leenen als groepskeurmeester voor groep 8. Nou ja, we waren er toch al.

Meneer Leenen keurde ook het ras, we hebben inmiddels door dat hij een liefhebber is van de waterhonden en hij is dan ook erg enthousiast in de ring. Zo ook over Alba! De ringmeester werd erbij gehaald, die had nog niet eerder een Barbet gezien, en al voelend aan Alba vertelde meneer Leenen uitgebreid over het ras en wat hij van Alba vond. Allemaal gloeiend positief, het is bijna goed dat Alba het niet verstaan kan!
Hij was enthousiast over haar rastype, haar maat, hij vond haar verhoudingen perfect, haar hoofd heel mooi en haar vacht werd in de juiste conditie gepresenteerd: niet te 'overgroomed' maar natuurlijk en rustiek zoals het ras hoort te zijn. Nou, als je daar niet trots van wordt!

IMG_4191 klein logo 
IMG_4197 klein logo 
IMG_4204 aangepast klein logo 

In de erering werden er 6 honden geselecteerd, waaronder Alba! Helaas werd ze niet geplaatst bij de bordjes, daarvan waren er maar 4.

We hebben een leuke dag gehad en we zijn weer trots op onze krullenbol.

One thought on “Mouscron (B) CAC/CACIB

  1. Hi Anne
    Alba is more beautiful than ever. Beautiful photos yet again.
    Loving the revamped site, can’t wait to see the photo of the Pekinese!
    Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s