Brussels Dog Show CAC/CACIB

Ondanks het weer, hebben we toch de reis naar Brussel gemaakt: wij laten ons niet tegenhouden door een beetje sneeuw! Goed voorbeeld deed goed volgen: we hebben zaterdagmiddag txf3ch maar besloten een hotel te boeken en vast te vertrekken en dat was een goede beslissing. De heenweg ging zonder problemen.
Zondagochtend waren we in een kwartiertje bij de hal, plaatsje gezocht en geinstalleerd.

Er waren een flink aantal honden aan de beurt voor de 3 aanwezige Barbets gekeurd werden. Keurmeester was dhr. Manton uit Ierland. We hadden ingeschreven voor dhr. Jakkel uit Hongarije maar hij had zoveel inschrijvingen gekregen dat we een ander kregen. Jammer maar dat kan gebeuren.
Gelukkig vond meneer Manton Alba mooi en kreeg ze een dikke Uitmuntend van hem! Ze was de enige volwassen teef en won zo ook het CAC en CACIB. Hiermee heeft ze ook haar eerste volwassen titel gehaald: Belgian Winner 2010. Daarna kreeg ze ook het BOB over de reu Jedi vom Zulimo. IMG_1975 klein met logo 
Belgian Winner kaartje klein 

Met deze overwinning heeft Alba ook een kwalificatie gekregen voor de Champion of Champions Show die in november 2011 wordt gehouden ter ere van het 100-jarig bestaan van de FCI. Er zijn maar een paar shows waar deze kwalificaties behaald kunnen worden.
Champion of Champions Kwalification klein 

In de erering had Alba blijkbaar andere dingen in gedachte dan netjes lopen: Mc de Lagotto van vriendin Katrien van Gemert (www.rozebottels.nl) liep voor ons en Alba wilde wel inhalen. Voor zover er een kansje was op een selectie, was die toen wel verkeken maar ach, we hadden wel lol. Mc hield de waterhonden-eer hoog en kreeg een mooie 2e plaats!

Hier 2 foto's van Alba-weer-in-het-gareel ;-):
IMG_2168 klein met logo 
IMG_2174 klein met logo 

De terugweg was langzamer en vooral veel besneeuwder dan de heenweg, maar we zijn relatief makkelijk en veilig weer thuis aangekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s