‘Apport!’

Alba's jacht-training carriere was van korte duur tijdens haar puppentijd. Ze draagt alles, van stof tot metaal, dus dxe1t is het probleem niet. Maar haar enthousiasme was eigenlijk wat te groot. En daardoor is terugbrengen niet altijd het sterkste onderdeel. Ererondjes rennen, ja dxe1t kan ze als de beste!
Ze ging het ererondjes rennen ook op de gehoorzaamheidscursus in praktijk brengen dus we zijn er maar mee gestopt. Heel fijn als een hond iets zou kunnen terugbrengen, maar een gehoorzame hond vinden wij in het dagelijks leven toch nxf3g leuker.

Inmiddels zijn we rustig bezig om het terugbrengen te verbeteren, lekker in onze eigen tijd waarbij we geen andere ongeduldige cursisten ophouden en op een manier waarop het een spel blijft voor Alba.
De eerste paar keer gooien brengt ze de dummy meestal nog niet direct terug maar als de eerste gekkigheid eruit is, brengt ze het meestal redelijk netjes. Of ze ooit een jachthond wordt valt te bezien maar leuk is het wel!

IMG_9038 bewerkt klein 
IMG_9073 klein 
IMG_9042 bewerkt klein 
IMG_9081 klein 
IMG_9076 klein 
IMG_9058 bewerkt klein 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s