Leipzig, dag 1

Op vrijdag 20 augustus 2010 zijn wij (Wouter, Anne en Alba) samen met Nicole en Mangeni naar Leipzig gereden. De heenreis duurde flink wat langer dan gepland door files en wegwerkzaamheden. Uiteindelijk toch bij het hotel aangekomen, een mooie ruime kamer waar zowel de mensen als de honden een goede slaapplek hadden.

Inmiddels waren we er wel achter gekomen dat Anne het bewijs van inschrijving van Alba was vergeten dus toch vroeg op! Gelukkig was het geen probleem en kreeg Alba een nieuw papier zodat we alsnog beide dagen de ringnummers konden halen.

We hadden ingeschreven voor dhr. Beyersdorf maar hij is ziek. Onze vervangende keurmeester bleek dhr. Wiblishauser te zijn, waarmee onze voorgaande ervaring in de groepskeuring in Dortmund niet overdreven positief was. Ook dit keer was het een bijzondere ervaring.
Om te beginnen rende er heel enthousiast een exposant met zijn Portugese Waterhond de ring in zodra de Barbet werd opgeroepen en de keurmeester begon vrolijk te keuren . Toen we zowel keurmeester als ringmeester hadden weten te overtuigen van het feit dat Alba toch echt de enige ingeschreven Barbet van die dag was, mochten wij dan toch. In recordtempo is Alba 'gekeurd': na 2 minuten stonden we weer buiten de ring, mxe9t het 'keurverslag' al in de hand. Nou ja, wel een U dus bedankt maar denk ik…

Wouter heeft wel kans gezien om wat foto's te maken in die korte tijd!

IMG_8758 klein met logo

IMG_8761 klein logo

IMG_8763 klein logo

's Middags in de erering kreeg Alba geen selectie of plaatsing, maar ik vond dat de keurmeester wxe9l heel goed keek naar Alba dus zeer tevreden.

IMG_8823 klein logo

Er waren veel stands en we hebben uitgebreid gewinkeld, in de erering werden overdag een aantal leuke demo's gehouden waar we ook gekeken hebben. Al met al een relexed dagje op een perfect georganiseerde show.

One thought on “Leipzig, dag 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s