Lingen (D) CAC/CACIB

Gisteren zijn Alba en Anne met Nicole, Mangeni (Ridgeback) en Fenya (Korthaar Collie) vroeg naar Lingen in Duitsland gereden voor een show. Alba mocht weer prins(es)heerlijk voorin zitten, dat vind ze erg gezellig.
Op de show ons geinstalleerd om te wachten op onze beurt. Alba was als eerste aan de beurt om de ring in te gaan. De keurmeester was erg streng en heeft veel ZG’s en G’s uitgedeeld dus ik hoopte erg op een U maar ging maar uit van een ZG.

Alba was zoals altijd weer heel braaf in de ring!
Hier kijkt de keurmeester naar haar gebit:

Daarna netjes lopen:

En netjes staan:

Het eindoordeel van de keurmeester: 1 Uitmuntend, VDH-J CAC en BOB! Go Alba!

In de groepskeuring werd Alba niet geplaatst, maar ze heeft zich wel weer netjes laten zien.

Mangeni behaalde een hele mooie U in een sterke Open Klasse met een verslag om trots op te zijn. Maar de ster van de dag was toch wel Fenya, die wij voor Debby (die thuis op de honden aan het passen was) mee hadden genomen: van de 10 Korthaar Collies wist zij eveneens 1 Uitmuntend, VDH-J CAC en BOB te worden! Neem een kijkje op haar eigen website voor meer over Fenya.

Nicole, bedankt voor de gezellige dag als altijd en voor het maken van de foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s