Grote vriendinnetjes en kleine vriendinnetjes

xc9xe9n van Alba’s beste vriendinnetjes is Alanqua, een Rodesian Ridgeback. Daar kan ze uren mee spelen en dat proberen we dan ook regelmatig toe doen! Afgelopen dinsdag was het heerlijk weer en hebben we een uurtje in de Soester Duinen gezeten terwijl de dames Cowboy & Indian aan het spelen waren.

Gisteren hebben we weer gewandeld in de Duinen en daar heeft Alba een nieuw vriendinnetje gemaakt: Mawenzi, de Ridgeback pup van onze vriendin Nicole. Alba vind haar fantastisch en gelukkig geld dat andersom ook. Die kleine Mawenzi kan al knap van zich afbijten dus als Alba wat te enthousiast is verteld ze dat haar luidkeels. Ik vind het erg leuk om Alba met zo’n kleintje te zien spelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s