Shake ’n Show!

Vrijdagavond 26 februari zijn Alba en ik met Nicole (El-Faiyum Ridgebacks) naar Enschede gereden om bij Nicole’s ouders te overnachten. Zaterdagochtend vroeg in de auto voor de 1,5 uur naar Rheinberg (D) waar een CAC-show plaatsvond.
Op de website al gezien dat Alba de enige Barbet zou zijn, dus kans dat ik om half 10 in de ring verwacht werd met ons zwarte krullebolletje. Komen we natxfaxfarlijk in de file voor de parkeerplaats! Ik ben dus zodra het kon met Alba de auto uitgesprongen, arme Niek achterlatend met nog 2 honden en alle spullen.

Bij de ring aangekomen, zag ik in de catalogus dat Alba inderdaad om half 10 als eerste aan de beurt zou zijn. Geen tijd voor omkleden in het toilett, dus hxfap striptease in de hal. Alba nam de kans om even op de grond wat stress eruit te rollen, dwars door stro en zand en andere niet nader te noemen viezigheid… Nou ja, even uitschudden en we kunnen hoor! Alba werd al een ‘Shake ’n Showdog’ genoemd .

Ineen hing de ringmeester een papier op met de nummers van 10 Labradorpups die blijkbaar eerst gekeurd worden… Nou ja, het leek wel een Belgische show!
Uiteindelijk mochten wij dan, Alba heeft zich keurig laten betasten en heeft netjes gelopen. Het resultaat: 1U, JCAC (VDH), Beste Jeugdhond en BOB!
Ook onze mede-reizigers hebben het keurig gedaan: Fenya 1U, JCAC (VDH) en Beste Jeugdhond en Mangeni een heel knappe 4U.

’s Middags is Alba nog 2 keer in de erering geweest: eerst voor de Beste Jeugdhond en daarna voor de Groepskeuring. Geen van beiden leverden iets op, maar Alba vond het duidelijk heel erg leuk in de ring en dat is het belangrijkste.

Alba mag zich nu ‘Rheinland Jugensieger ’09’ noemen. Hier wat foto’s die we in het laatste daglicht buiten hebben gemaakt:

One thought on “Shake ’n Show!

  1. Hoi,Anne,
    Ik vind het grandioos,zoals jij deze Albasite hebt opgezet,wat een leuke,mooie,aparte geweldige foto,s van die zwarte wervelwind.
    Tot gauw,

    Groetjes van de Quaciendasclan uit Driebergen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s