Eindelijk weer eens met Mudi spelen

Regelmatig komen we op 1 van de uitlaatvelden in de buurt Mudi tegen, een -jaja, je raadt het al- Mudi (Hongaars Herdershondje) waar Alba geweldig mee kan rennen en spelen. De laatste tijd liepen we elkaar steeds mis en Alba ging steeds verdrietiger kijken. Gelukkig, op een zondagmorgen was meneer Mudi aan het sneeuwschuiven waarbij Mudi hem gezelschap hield. Alba en Mudi hebben meneer Mudi zover gekregen om mevrouw Mudi op te halen en zo hebben we gezellig een stukje gelopen terwijl de honden renden en speelden.

Alba gaat Mudi halen:

GEVONDEN!

Rennen, zo hard je kan!

Gevangen!

Als je goed kijkt, kun je zien waar Alba begint en Mudi eindigt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s