We are family!

’s Middags in de erering zijn er altijd een hoop mooie honden te zien, maar deze Winner was voor ons extra speciaal: we hebben ingeschreven met een Fokkerijgroep! Dat zijn 3 of meer honden van 1 kennel. Eigenlijk wilden we meedoen met de Nakomelingenklas, waarbij 1 ouderdier met 3 tot 5 eerste generatie nakomelingen uit 1 of meerdere nesten de ring in gaat, maar die was er volgens de organisatie niet dus dan maar de Fokkerijgroep. Greet en Alex hadden alle handlers voorzien van een poloshirt.

De groep bestond uit Amy (Quaciendas Amy Unique) & Wouter, Broen (Quaciendas Nubie Aqua-Aura) & Corry, Gadi (Quaciendas Gadi Aqua-Aura) & Marga, Dior (Quaciendas Dior Aqua-Aura) & Chantal en Alba (Quaciendas Alba Aqua-Aura) & Anne. Op 1 pup na het hele nest bij elkaar en alle honden met de kennelnaam Quaciendas. Uniek toch!!

Ook hier heeft Debby Tibbe foto’s van weten te maken, ondanks de wat ongelukkige hoek waar we terrecht kwamen in de ring. Omdat we niet allemaal op 1 foto pasten, een aan elkaar geplakte foto maar jullie snappen het idee wel denk ik. Alle honden gedroegen zich keurig, toch heel knap aangezien 4 van de 5 nog geen 9 maanden oud zijn!

Ondanks dat de keurmeester onze groep niet selecteerde, kregen we wel complimenten van mensen langs de kant van de ring. Wij zijn heel blij dat wij deze groep konden presenteren, Greet en Alex mogen als fokkers absoluut trots zijn!
Hopelijk volgt er nog een filmpje. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s