We are family!

Nog een paar van Alba’s familieleden om voor te stellen, aan de hand van een familiefoto:

Als eerste Oma Udi, helemaal rechts. Oma’s zijn belangrijk, en zeker als ze zich zxf3 bemoeien met je als Udi: vanaf het moment Alba en haar broers en zussen geboren waren, heeft Udi meegeholpen met het nest. Ze lag samen met Amy in de werpkist en poetste er lustig op los.

Naast Udi zit Amy. Daarnaast zit Cisca, Alba’s grote (half)zus. Cisca is ook een kind van Choco-Pop en is aan Alex blijven plakken na het bezoek aan Polen met Amy. Alba en Cisca schelen maar 14 weken en ze zijn gek op elkaar. Naast Cisca zit Alba, toen nog maar een week of 11 oud.

Dan hebben we ook nog tante Sera, de hond van Annes ouders. Sera is een volle zus van Alba’s moeder Amy. Dit is een foto van de eerste keer dat ze elkaar zagen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s