Nieuws 2017

KIJK OP HET BLOG VOOR MEER NIEUWTJES, FOTO’S, ETC!

Hoewel wij trots zijn op de showresultaten van onze honden en showen onze hobby is,
spelen kampioenschappen en titels géén grote rol in ons fokprogramma.
We kijken wel naar bouw, want een goede constructie is belangrijk voor gezondheid, maar:

‘Het is leuk als je mooi bent, maar nog mooier als je leuk bent!’


9 december 2017

Wat een dag! We hadden besloten Cait niet in te schrijven voor de Amsterdam Winner Show, aangezien ze in 2016 al de Jeugdwinner en Winner-titel had gewonnen. Wel hebben we Alba ingeschreven, met de hoop de Veteranenwinner-titel te veroveren. Ook Patou (N. Teacher’s Pet) en Liva (N. Vivacious) kwamen mee.

Liva deed het geweldig en won de Kampioensklasse. Alba won zoals gehoopt de Veteranen titel maar deed er nog een schepje bovenop en werd ook Winner en Beste Teef. Patou deed het helemaal geweldig en werd Beste van het Ras! En dat voor zijn tweede grote show ooit…!


8&9 Oktober 2017

Alweer een geweldig weekend! Op zaterdag hebben de Nuphar’s hun beste beentje voorgezet op de Internationale show in Zwolle. Patou (N. Teacher’s Pet) won zijn eerste CAC en was BOS. Lotus was BOB. Alba werd Beste Veteraan van het Ras en haar sprankelende karakter hielp haar om uiteindelijk 3e Beste Veteraan van de Show te worden!

Op zondag ging de reis naar Charleroi, België, voor de Internationale show. Alba werd opnieuw Beste Veteraan van het Ras maar besloot nog wat extra haar best te doen en werd 2e Best in Show Veteraan in de erering.
Cait wilde niet achterblijven, nadat ze een Alba en een volwassen Barbet-reu had verslagen voor Beste van het Ras, werd ze BEST IN GROUP!
Een hele mooie overwinning onder een Franse rasspecialist J. Goubie.


1 augustus 2017

Een dag om te onthouden op de Internationale show in Rotterdam! Twee nieuwe Nederlands Kampioenen (Tux en Liva) en een Nederlands Veteranenkampioen! Alba zat in de eerste selectie bij de Beste Veteraan van de Show en Liva bij de eerste selectie van de FCI Groep 8.

De dag erna won Cait BOS en Benelux Winner NL ’17, Alba was reserve Beste Teef en Benelux Veteran Winner NL ’17.


17 april 2017

Tijdens de Internationale show in Goes hadden we 2 primeuren: Cait voor de eerste keer in de Tussenklasse, met de eerste kans op CACIBs en Alba&Wouter maakten hun debut in de Veteranenklasse.

Cait maakte goed gebruik van de kans en won 2 dagen het CACIB en de eerste dag BOB. Alba won twee ‘punten’ voor het Nederlands Veteranenkampioenschap en werd de tweede dag zelfs BOB.

We hebben een superweekend gehad met Taylor en Mexx en hun eigenaren. Taylor showde goed, we zijn trots op haar en Nicolette!

 


29 maart 2017

De Pee-Wee’s vierden hun tweede verjaardag met een strandwandeling!

 


2 maart 2017

We hebben een gezellige wandeling gemaakt Boris (N. Always Wanted To Say That). Broer en zus hebben zich goed vermaakt!

 


8 januari 2017

We hebben de eerste verjaardag van de X-D pups gevierd in Dierenpark Amersfoort. Quintus, Boris, Taylor en natuurlijk onze eigen Cait hadden lol!