Otis

Nuphar’s Game On
‘Otis’

Nederlands Kampioen
Clubwinner ’21
Holland Cup Winner ’21
Punten voor het Nederlands Jeugdkampioenschap

Beschikbaar als dekreu vanaf 2022

Website_Otis_4457_2

Moeder: Nuphar’s Connect The Dots
Vader: Hickory Tavern Fool For Brookberry
Geboren: 23 januari 2019
Eigenaren: Wisa Bartels en Erik Weiss
Woont in: Heerle, Nederland

Heupen: A
Ogen (Clinical ECVO): volgt
prcd-PRA (DNA): N/N (vrij)
Otis’ Embark profiel
Otis in de Raad van Beheer Database

Otis op Pawpeds
Otis’ fotoalbum op Facebook

Otis is geboren als derde puppy in het nest van Cait. Hij kwam ter wereld met niet alleen zijn eigen placenta om zijn lichaam (wistjedatje: hondenplacentas zitten als een riem om het puppy heen) maar ook met die van zijn broer Watson. Doordat hij zwart-wit is, is hij de eerste paar uur van zijn leven zwart-groen geweest (nog een wistjedatje: er zit groen pigment in een hondenplacenta)!

Otis zijn eigenaren hebben meer dan twee jaar gewacht op een Nuphar’s pupje.
Vanaf het begin trok klein ‘pupje oranje’ hun aandacht. Otis toonde al snel wat een prinsje hij is, altijd in het beste, zachtste mandje en ’s morgens wilde hij vooral uitslapen maar eenmaal wakker was hij heel speels.
Het was snel duidelijk dat hij ook een prinsenleventje zou krijgen bij Wisa en Erik.

Met net 2 jaar oud weegt Otis 21 kilo en is hij 56 cm hoog, hij is nog vollop in ontwikkeling. Hij heeft een mannelijk hoofd, mooie verhoudingen in zijn lichaam met mooie hoekingen. Zijn zwart-witte vacht is gekruld.
Otis houdt van aandacht, spelen met honden-vrienden maar hij kan ook heel goed relaxen. Hij deelt de ruimte om het huis met schapen, paarden en een duif die regelmatig op bezoek komt – Otis vindt ze allemaal even leuk. Otis blinkt uit in speuren, vanaf de eerste les is het duidelijk dat hij hier heel veel talent voor heeft.