Nieuws 2016

KIJK OP HET BLOG VOOR MEER NIEUWTJES, FOTO’S, ETC!

Hoewel wij trots zijn op de showresultaten van onze honden en showen onze hobby is,
spelen kampioenschappen en titels géén grote rol in ons fokprogramma.
We kijken wel naar bouw, want een goede constructie is belangrijk voor gezondheid, maar:

‘Het is leuk als je mooi bent, maar nog mooier als je leuk bent!’


13 december 2016
Op de Winner heeft Cait het héél goed gedaan: vanuit de Jeugdklas won ze de titels Jeugdwinster en Winster! Ze is heeft ook haar Nederlands Jeugdkampioenschap afgerond. We zijn trots op onze Muis.


27 september 2016
Cait is inmiddels 8,5 maand oud en ontwikkelt zich tot een hele mooie pup. Daarnaast is ze lief, knuffelig, enthousiast en een beetje dwaas – een ideale Barbet dus :-).


22 juli 2016
Het afscheid van Lotto was zwaar, maar we ook blij dat hij nu aan zijn ‘echte’ leven kan beginnen, bij zijn vader Toby in de roedel.


4 juni 2016
Cait’s eerste show was geweldig: 3e Beste Baby van de Show! Dat belooft wat voor de toekomst.
Samen met ome Tux op de foto:


29 mei 2016
We zijn erg druk met het socialiseren en opvoeden van twee pupjes. Op het blog vindt je foto’s en filmpjes van de avonturen van Cait & Lotto, en Alba & Lotus natuurlijk.


12 april 2016
Op 2 na zijn alle X tot D pupjes nu uitgevlogen. Jordy letterlijk, naar Amerika, Robin naar Zweden. Lotto blijft voorlopig bij ons. Twee pups is erg gezellig, soms ook wel druk en heel intensief maar het is een lekker stel!


13 maart 2016
Het Nuphar’s P tot W-nest, de PeeWee’s zoals ze ook wel genoemd worden, hebben hun eerste verjaardag gevierd op het strand. Kijk op het Blog voor meer foto’s.


12 maart 2016

De eerste puppen van het X tot D nest vliegen uit. Ze hebben allemaal een eigen pagina op de site en natuurlijk staat een verslagje van het afscheid van elke pup op het blog. Een paar pups blijven langer en gelukkig blijft onze Cait bij ons!


26 januari 2016
Liva’s eerste show in de Jeugdklasse was direct goed voor een mooie overwinning: CAC en Beste Teef! Kijk op het blog voor een filmpje van Liva in de ring.


24 januari 2016
De pupjes van Toby en Lotus zijn alweer ruim 2 weken oud! Op 8 januari zijn 7 pupjes geboren, alle pupjes zijn gereserveerd voor nieuwe begeleiders.